За Lingua Viva Bulgaria

Лингва Вива България е с целенасочена мисия да разгърне българските тайнства посредством богатото културно наследство и български език. Разработихме раздел "Български език и култура", който цели да пресъздаде реалистично изживяване за нашите потребители. Вторият стълб на нашата дейност е насочена към тези от вас, жадни за антични познания. Тях ще потопим в културата на траките, римляните и древните гърци. Предлагаме широк обхват от развлекателни уъркшопи, умело съчетаващи езици и култури с танци, тъкане на килими, посещения на музеи, археологичеки обекти, културно-исторически забележителности, дегустация на вино и традиционна българска кухня.

С гордост може да кажем, че дейността на Lingua Viva България се отличава. Стремим се да отговорим на очакванията на нашите клиенти и затова си поставяме високи цели. Нашето желание е да вдигнем летвата високо, когато става дума за пълно изживяване. Вярваме, че можем да го постигнем, като съчетаем традиционен и иновативен подход.

Следваме древната мъдрост “Res, non verba” и това е причината, поради която можете да сте сигурни, че ние сме верният ви партньор, който умело ще ви води в пътешествията ви във времето.